Det nye menneskes potentiale

Lær at bruge dine selvhealende kræfter – og kom ud af
spiralen overlevelse og kamp til overlod og frihed.

– Et transformerende kursus forløb over 5 mdr. med Chalotte Fruergaard

“Dette forløb er baseret på en indsigt, der fuldstændig har transformeret mit liv. Denne indsigt har, for altid, ændret mit syn på det at være et menneske og et bevidst væsen. Jeg har holdt det lidt for mig selv, for at se værdien i mit eget liv og for at integrere det gennem de sidste 4 år. På min rejse igennem sorgen og krisen valgte jeg at gå bevidsthedens vej og har intensivt studeret og deltaget i Joe Dispenza’s arbejde rundt omkring i verden, om placeboeffekten og forståelsen af os selv som energivæsner og det nye menneskes potentiale”.
Jeg er nu klar til at lære dig om det og give alt hvad jeg ved videre, så du kan:
⫸ Forstå dig selv som et skabende energi væsen.
⫸ Lære at bruge dine selvhealende kræfter, og højne din vibration.
⫸ Forstå at kærlighed ikke er en følelse, men en frekvens og lære at bruge den.
Kort fortalt så vi jeg lære dig formlen, der bringer dig fra overlevelse og kamp til tillid og overflod. Således at du lærer at blive selvgenererende i at slippe gamle programmeringer – i dine intime relationer – som forælder – i forhold til dig selv – dine drømme.
🔶 KENDER DU DET?
Kan du også blive frustreret over ikke at kunne se udover sin egen næsetip, og bliver ved med at gentage gamle mønstre og kapret af de samme følelser? Og at tingene ikke flytter sig. Måske har du forsøgt at flytte på dit indre og ydre liv gennem terapi, bøger du har læst mm. Og vendt tilbage samme sted.
⁃ Måske er du indimellem modløs over igen at befinde dig i en fastlåst situation og tingene kører i ring – og du ønsker bare mere lys og flow i livet.
⁃ Måske du kender til at blive udmattet, fordi den kilde du giver fra udtømmes, og dine ressourcer forsvinder i perioder – Og længes efter at være i integritet med din energi og dine ressourcer OG lære at du selv er master over din energi. Simpelthen lære hvordan du højner din energi og bevidsthed HVER dag.
⁃ Måske du er begyndt at forstå hvor mange af dine handlinger og tanker der er baseret på ren overlevelse og frygt – og ønsker bare et liv med fred og frihed indeni dig.
Videnskaben fortæller os at vores hjerne er organisk (kan forandres) fra minut til minut. Når du gør noget andet end du plejer. Tiden er inde til at hoppe ud af reptil hjernen og ind i dine uudnyttede ressourcer.
🔶 Dette er det nye menneskes POTENTIALE.
🔶 DETTE HER FÅR DU:
Jeg vil gerne give dig nektaren af det, som jeg har lært.
 
Konkret vil jeg lære dig:
⇰ om de forskellige energi frekvenser, deres betydning og hvordan du kan arbejde med dem. De kendes som beta, alpha, theta, delta, gamma.

⇰ at slippe dine programmeringer. Da 95% af vores adfærd er styret af vores fortid, barndom osv. skal der noget til for at komme ud af den spiral – jeg vil så gerne lære dig hvordan du også kan få adgang til den frihed.

⇰ du har sikkert oplevet, og kender til at lytte til dit hjerte, og at et hjerte er klogt og vil vise dig vejen. Der er SÅ MEGET mere tilgængeligt som neuro videnskaben har opdaget bare indenfor de sidste 5 år, som dit hjerte og krop kan, når du står i NU’ET og lader det være portalen. 

 
Det handler ikke om at få mere selvværd, et bedre parforhold, og lidt mere fred. Det handler heller ikke om at flytte rundt på psykologiske teorier. At komme ud af den spiral handler om at løfte din bevidsthed og opdage at du ER så meget mere bla.a. ren energi og kan manifestere alt derfra. – og jeg vil vise dig hvordan.
 
.
🔶 DET PRAKTISKE
Forløbet er over 5 måneder og vi mødes i alt 10 gange fra oktober 2021 -februar 2022.
Vi mødes 5 gange fysisk i vores skønne Ananda House of Sacred Living ved havet i Gilleleje og 5 gange mødes vi online vi zoom, således ses vi hver 14. dag og kan fordybe os i arbejdet over tid.(herudover vil vi have en privat lukket facebook gruppe som vores eget lille virtuelle møderum)
Undervejs i forløbet vil du få tilsendt energi healinger, og meditationer, der styrker din rejse samt andet inspirerende materiale.
🔸 DATOER
2021:
#1 Møde Session – 9.okt. kl. 10.30-18.00
#2 Online – 26. okt. kl. 17.00-18.30
#3 Møde Session – 6. nov. kl. 10.30-18.00
#4 Online – 23. nov. kl. 17.00-18.30
#5 Møde Session – 5. dec. kl. 10.30-18.00 (OBS! er en søndag)
#6 Online – 14. dec. kl. 17.00-18.30
2022:
#7 Møde Session – 8. jan. kl. 10.30-18.00
#8 Online – 18. jan. kl. 17.00-18.30
#9 Møde Session – 5. feb. kl. 10.30-18.00
#10 Online – 22. feb. kl. 17.00-18.30
🔸 PRIS: 4.700-
(du kan afdrage med kr. 1000,- pr. måned ialt 5.000,-)
Vi mødes i Ananda House of Sacred Living, der ligger 200 m. fra havet i skønne Gilleleje, og vi vil bruge naturen i undervisningen.
Kurset er med kaffe/te frugt/snack, frokost skal du selv medbringe. Jeg anbefaler at spise frokost i Cafe Kystgården, som nok er Danmarks bedst beliggende cafe´- direkte ud til det blå hav.
I det hele taget er området ideelt for indre udforskning.

🔶 FACILITATOR:
Chalotte Fruergaard
Jeg har arbejdet med selvudvikling i de sidste 35 år – lige siden min nysgerrighed om menneskets formål på jorden satte mig igang med en indre rejse, der stadig er igang. Jeg er relations coach, facilitator, foredragsholder, yoga og meditations lærer, retreat holder og medejer af Ananda House of Sacred Living i Gilleleje. Derudover er jeg forfatter til bogen “Det handler om kærlighed”, 2010 Lemuel Books.
🔸🔸🔸

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

X