Om Ananda House

Ananda House of Sacred Living er opstået i kærlighed til os mennesker og til fælleskaber. 

a

Vores vision med Ananda House er, at skabe et sted hvor folk kan mødes om at udforske et liv, der er enkelt, sjæleligt og helligt for hver enkelt.   
a
Her vil være undervisning, ugentlige yogahold, kurser, workshops, cirkler, koncerter, kirtans, festivaler og åbne aftener med temaer i sacred living og meget mere.
a
Det handler om at huske hvem vi er, forenkle vores liv og skabe plads til det der virkelig er værdifuldt for os som mennesker, i denne tid på jorden.
 
Vi tror på
At vi er suveræne, skabende mennesker
 At vi på dette tidspunkt på planeten, har en mulighed for at vække en ny bevidsthed i os alle
At vi gennem fælleskaber kan opleve samhørighed, forbundenhed og samskabe et liv levet fra hjertet.
Så meget er forandret omkring os i verden i denne tid, og vil forandres foran os. Og det er så vigtigt nu, at vi er i vores åbne hjertefelt, og at vi er hinandens lighthouses

ANANDA HOUSE TILBYDER

OM OS

Ananda House er holdt, passet på og ejet af Chalotte Inannah Fruergaard og Maya Loumari Beck. Vi er undervisere, yoga- og meditationslærere og har skrevet en håndfuld bøger ialt – hver for sig.
Vi underviser begge i bevidst nærvær,  og Sacred Living.
Chalotte er udover at være medejer af Ananda House også stifter af www.sophiainstittuttet.dk hvor hun er spirituel mentor og afholder blandt andet retreats.    
Maya er ydermere indehaver af www.hverdagenshelte.com hvor hun er ildsjæl og familieterapeut for unge, forældre og fagfolk.
Hun tilbyder ydermere personlige udviklingsforløb for både kvinder og mænd her mayaloumari.dk
 
 
 

Chalotte 

❞  Som moderne spirituel lærer, hjælper jeg mennesker på udviklingsrejsen – ind i forbundetheden og kærligheden. Både kærligheden til dig selv og dine nærmeste samt kærligheden til det liv, der leves.
Gennem min undervisning i bevidsthed, frihed, nærvær, og årvågenhed, viser jeg vejen til et fredfyldt sind og svarer på din længsel efter et autentisk liv ved at vise dig vejen til og gennem hjertet.
Jeg er brobygger imellem de gamle etablerede systemer og den spirende nye bevidsthed, der tager form omhandlende sammenhængskraft, helheder og balance mellem hoved og hjerte.
 

Maya 

❞  I privilegiet som underviser i bevidst nærvær og som spaceholder for kvindecirklerne Sacred Circle er mit højeste formål at pege på hjertets port og være med til at hæve bevidstheden
Det er vigtigt for mig at leve et liv, hvor jeg lader hjertet vise vej til sandhed og med praksis af intuitiv tillid.  Hvor potent kreativ kraft og visdom får lov at flyde.
Jeg er vejviser og ‘lighthouse’ for mennesker, der ønsker  at leve et liv fra deres hjerte, og lade selvkærlighed være døren ind. Jeg har erfaret, at uanset hvad vi klynger os til i det ydre, er det i et forsøg på, at føle os hele eller føle at vi er nok.
Det jeg ved er, at jeg skal lade kærligheden gøre arbejdet. Og at vi som mennesker kan støtte hinaneden på en mere selvkærlig vej i livet.  

Sacred Sundays i Ananda

Sacred Sundays er for dig, der er dedikeret til din udvikling.

 

Hvor vi mødes om integrere praksis, at vende tilbage til det vigtige i livet.

Det er dage i kærlighed til dig selv, der støtter dig i din indre rejse, mod et dybere møde med dig selv.

⥈⥈

Du kan forvente at hver Sacred Sunday indeholder yoga, kropsarbejde, meditation, udviklingsprocesser, stemme, lyd, dans mm. 

 

Læs mere om vores næste Sacred Sunday her 

ADRESSE
Tinkerup Strandvej 8b
( i Kysthusene )
3250 Gilleleje 
 

TELEFON
Pia Loumari: 31 10 33 03 
Chalotte Inannah  27 20 20 08 
info@anandahouse.dk 
 
X