Yogalærere i Ananda

Pia Loumari Beck 

– 2 årige yogauddannelse var hos Yoga Center Gilleleje (500 timer) En hatha yogaretning fra danske Guni Martin som er uddannet af Swami Satyananda (Bihar School of Yoga) der kom til Danmark i 1968.
Udover dette er jeg også videreuddannet i Yin Yoga med uddannelse hos Biff MIthoefer  og Somatic Yoga training ( Rishikesh 2016)
At have yogaen i mit liv er som at have et indre hjem. At finde ind til det jeg længtes efter. Jeg er på en rejse der aldrig stopper, der startede med min nysgerrighed som helt ung for det spirituelle, min yogapraksis i mit liv som også startede som helt ung, gennem rejser til yogaens modersted Rishikesh i Indien
  
Pia er indehaver af Ananda House og ydermere stifter af Hverdagens Helte der gør en forskel for tidens unge og familier. Og underviser voksne og unge i mindfulness og bevidst nærvær.

Gitte Langkjær Lund

Er uddannet yogalærer hos Senses på Vesterbro, 2016.
Studeret Yoga og Ayurveda på Københavns Universitet 2013.
Iværksætter, Coach, Mentor og Indehaver af egen konsulent virksomhed siden 2006,
Jeg lægger vægt på at give min egen glæde og begejstring for yoga videre til andre yogier. Yoga kan så meget. Styrke og smidighed vil være højt prioriteret, ligesom en lang række øvelser, der har en beroligende effekt på sindet.
X