Maya Loumari Beck

Om Maya 

Medindehaver al Ananda House.
“At have yogaen i mit liv er som at have et indre hjem. At finde ind til det jeg længtes efter. Jeg er på en rejse der aldrig stopper, der startede med min nysgerrighed som helt ung for det spirituelle, min yogapraksis i mit liv som også startede som helt ung, gennem rejser til yogaens modersted Rishikesh i Indien”
Indehaver af Hverdagens Helte, hvor jeg som familieterapeut og coach underviser voksne og unge i mindfulness og bevidst nærvær.
 
Min baggrund
Hatha Yogalærer og meditationstræner hos Yogacenter Gilleleje (2012 – 2014)
Certificeret Yin Yoga lærer af Biff Mitthoefer ved Jamtse International School Of Yin Yoga (2014)
Hatha Yoga Trainings, Indien, Rishikesh / Parmath Ashram (2013-15)
Mindful Schools teacher (2013-14)Nærvær og Essens træning – Vækstcenteret (2012)
Forfatter til bøgerne ‘Teenpower’, ‘Tweens’ m flere.
Familieterapeut ved Kempler Institut (2008) m. mere
 
 
❞  I privilegiet som underviser i bevidst nærvær og spaceholder for cirkler af skønne mennesker, er mit højeste formål at pege på hjertets port og være med til at hæve bevidstheden
Det er vigtigt for mig at leve et liv, hvor jeg lader hjertet vise vej til sandhed og med praksis af intuitiv tillid.  Hvor potent kreativ kraft og visdom får lov at flyde.
Jeg er vejviser og ‘lighthouse’ for mennesker, der ønsker at leve et liv fra deres hjerte, og lade selvkærlighed være døren ind. Jeg har erfaret, at uanset hvad vi klynger os til i det ydre, er det i et forsøg på, at føle os hele eller føle at vi er nok.
Det jeg ved er, at jeg skal lade kærligheden gøre arbejdet. Og at vi som mennesker kan støtte hinaneden på en mere selvkærlig vej i livet.  

ADRESSE
Tinkerup Strandvej 8b
( i Kysthusene )
3250 Gilleleje 
 

TELEFON
Maya Loumari: 31 10 33 03 
Chalotte Inannah  27 20 20 08 
info@anandahouse.dk 
 
X